HTML

Gázfogyazsztás csökkentés

Minden olyan eszköz, technológia, amivel csökkenthetjük kiadásainkat , ami a gázfogyasztással (és szénhidrogénekkel, benzin, diesel) kapcsolatos! Jelenleg lakossági és ipari szinten is jelentős megtakaírtásokat értünk már el 7-35% között! Közreműködő oldalak: www.alacsonygazszamla.hu www.gazsporolas.eu (hamarosan www.vizkomentes.hu, www.gazdasagosabb.hu)

HTML

Ez itt egy HTML text box

Hőkamerás mérések

2008.02.16. 20:01 alacsonygazszamla.hu

Hőkamerás mérés


Szeretnénm bemutatni néhány példán keresztűl, hogy hogyan segíthet nekünk a szigetelések ellenőrzésében és a fűtésszámlánk csökkentésében a hőkamera használata!

    Ingatlant venne vagy eladna? Győződjön meg állpotáról! Néhány kép melyeken tisztán láthatóak a hőhidak és szigetelési problémák:


 

 

 

 

 

 

 

 

Szigetelt panelépület, a lábazatot nem szigetelték, a földszinti lakások padlója kb. 10-15°C- al hidegebb, mint az emeleteké. Továbbá a lépcsőházban elhelyezett radiátor teljesítményének a fele az utcát fűti!

















Csak az épület végét szigetelték, a többi felületen jól láthatóak a hőhidak. Penészesedést okozhat.

















Társasház tetőtéri lakások betonszerkezetei nincsenek szigetelve...

















A fenti társasházban, konyha tűzfal felőli oldala, jól látható a szigetelenten betonkoszorú. Penészesedik!!! Továbbá a ferde tető rész is lényeges hőveszteséget okozott ezt láttuk a külső képeken is.

 

Mindez persze az alacsony gázszámla elérésének érdekében!

Kérjen ajánlatot Ön is és ellenőrizzék az esetleges problémákat!

  • Biztos hogy az építtető cég mindenhol precízen végezte a munkáját?

  • Sehol nem szökik meg a hő?

  • Nedvesedés, penész megjelenése? Hol miért?

Szólj hozzá!

Címkék: penész hőkamera hőkamerás mérés szigetelés hőveszteség

A bejegyzés trackback címe:

https://gazsporolas.blog.hu/api/trackback/id/tr7341985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása